Бебемания 2016

21 Октомври 2016 - 10:00

По традиция в Изложението „Бебемания" участват водещи фирми, специализирани в областта на производството и търговията на стоки и услуги за бебета и деца. През последните девет години „Бебемания" посрещна десетки фирми - изложители и хиляди бъдещи и настоящи родители и техните деца, като разви и утвърди най-високи стандарти в провеждането на това представително търговско мерoприятие.

И тази година освен изложбена част, ще има и търговска част, на която ще се продават бебешки и детски продукти на преференциални цени, и родителите ще могат да получат информация за представяните продукти от „първа ръка".

 

Интересно по време на изложението:

 

Теглене на победителите от Facebook играта " Номинации - Оцени и спечели"

Как да участвате?

1. Влезте на www.facebook.com/fairbebemania Играта започва на 10.10.2016

2. Отворете приложенето на играта  

3. Отличете по един продукт от всяка категория

4. Регистрирайте се

5. Получете код

На Бебемания 2016 ще има три големи награди, които ще за заключени в кутии. Чрез полученият код от играта и малко късмет на самото изложение може да отключите някоя от кутиите и да си тръгнете с голяма награда (телевизор, фотоапарат, преносим компютър ). Ако никой не успее да отключи наградите с получения код, печелившите ще се изтеглят от анкетата, попълнена на място.

 

Фотоконкурс  за деца от 0 до 6 месеца „10 години Бебемания - 10 корици на списание Кенгуру"

Потвърдете участие във  Facebook  събитието за Фотоконкурса  и елате в зала 3, за да снимаме детето Ви , в нашето специално фотостудио . Като подарък ще може да вземете една от направените снимки, за спомен от юбилейното издание на Бебемания!

 10  деца ще спечелят професионална фотосесия, и корица на списание Кенгуру през 2017година.